Public speaker

Public speaker met impact: Verander-expert & muzikant

Coen Jutte is een van de meest impactvolle sprekers over groei en gedragsverandering bij professionals. Zijn lezingen zijn onderwerp van onderzoek door de Universiteit van Utrecht sinds 2023. Of het nu gaat om samenwerking, leiderschap, vitaliteit, duurzaamheid of psychologische veiligheid, Coen toont niet alleen hoe gedragsverandering werkt, maar laat het mensen ook samen beleven. Met kennisoverdracht, heldere modellen, opdrachten en muziek onthult hij hoe we patronen herkennen en andere keuzes kunnen maken.

Coen, expert in verandering en muzikant, heeft zijn unieke stijl ontwikkeld in het theater en heeft waardevolle kennis vergaard bij Aberkyn van McKinsey. Als inspirerende spreker neemt hij u op een speelse wijze uit uw comfortzone en begeleidt hij u van inspiratie naar actie: wat gaan we vanaf morgen anders doen?

In een wereld die snel verandert, is het cruciaal om vooruit te kijken. Maar ons brein houdt graag vast aan het bekende en houdt ons vast in de comfortzone. Hierdoor blijven we doen wat we altijd deden en krijgen we wat we altijd kregen. Hoe kunnen we deze patronen doorbreken?

public speaker impact

''Grandioos om te zien hoe blij mensen de deur uitgingen ondanks de zware onderwerpen en het gelijk al toepasten

Hans de Vries, Politie Rotterdam

Met Impactvolle Speaker

Public speaking onderwerpen

  • De sleutel tot krachtig leiderschap anno nu
  • Hoe creëer je een open mindset voor verandering
  • Hoe creëer je een open mindset voor verandering

Daarnaast kan Coen ook ingezet worden als presentator of dagvoorzitter. Met Coen als public speaker kunt u rekenen op een combinatie van speelsheid en diepgang. Zijn public speaches kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven worden.

Referenties

Public Impact Speaker

“Coen has a great sense for what is needed in a global corporate environment to get the energy flowing to create a really unique bonding experience. I could not have asked for a better start of our Top Global Management Conference.`` Feike Sijbesma, CEO DSM

Impactvolle Public Speaker

“The first keynote about change I've heard that really let me walk the talk; great content and and great entertainment...”
Eric Mottard, CEO Grupo Eventoplus, Spain

Public Met Speaker

“Coen gaf een boeiende, leerzame en energieke presentatie, met tips over hoe we beter om kunnen gaan werkdruk, tegenslag en veranderingen. Een waardige afsluiting van de Week van ons Allemaal.”
Tristan Garos, Senior Adviseur Vitaliteit en Talent, Amphia Ziekenhuis, Breda

Impactvolle Met Impact Speaker

“Coens optreden bracht humor en lichtheid in de dag op 12 oktober. Coen wist het amusement te combineren met een zinnige inhoud rondom veranderen (van personen en organisaties) Na afloop kreeg ik vele positieve reacties van aanwezigen.
Paul van Laarhoven, Inspectie SZW Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Speaker Met Public Impact

“We hebben alleen maar complimenten gehad zowel van Business Partners als van Oracle-medewerkers, iedereen vond het geweldig. Je belichtte ook echt de dingen die binnen Oracle spelen en het was daarom zeer, zeer herkenbaar.”
Frits van Ede, Oracle Nederland B.V.

Impact Speaker Met Public

“De presentatie hebben wij als geweldig ervaren. Zoals hij had aangegeven, heeft hij de deelnemers uit hun comfortzone gehaald. Het optreden zat precies op het randje van ongemakkelijk/gemakkelijk, zoals wij ook hadden voorbesproken.''
Maaike Jansen, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Met Public Impactvolle Speaker

“Coen heeft ons op een heel leuke manier, met veel humor, de spiegel voorgehouden. Daarbij heeft hij heel goed geluisterd naar de input die hij kreeg, waardoor zijn verhaal zeer herkenbaar was voor het publiek.''
Yvon van der Maal en Hans van den Bor, Regiobank Utrecht

Speaker Impactvolle Met Public

“Thanks for the perfect motivating accompaniment to our Euromic evening. It was wonderful to see how positively your speech was received. You really did create a group feeling which was shown in the enthusiasm of the guests. ''
Alexandra Heemskerk, director Delta Amsterdam