Duo-lezing prof. dr. Naomi Ellemers en ir. Coen Jutte

‘Wat moet ik hier nog aan toevoegen?’ zei Naomi Ellemers als spreker na een lezing van Coen Jutte. Een mooi voorbeeld van moedig, eerlijk én verbindend gedrag. En zo begon hun samenwerking.

Succesvolle gedragsverandering voor de agenda van nu

Hoe durven we de dagelijkse gang van zaken kritisch tegen het licht houden en gezamenlijk andere keuzes maken? Waardoor we gewenste, positieve veranderingen laten ontstaan of zelfs versnellen? Hoe kunnen we meer impact-vol gedrag vertonen? Juist voor de agendapunten van deze tijd: klimaat, psychologische veiligheid, ruimte voor menselijke maat, minder werkdruk, meer werkplezier, enzovoorts.

Hoe stimuleren we moedig, non-conformistisch of juist verbindend gedrag?

Onderzoek laat zien, dat we vaak goede bedoelingen hebben, maar dat machtsdynamieken, onzekerheid en groepsdruk ons ervan kunnen weerhouden om echt impact-vol gedrag te vertonen.

Duurzaam presterende leiders en professionals hebben hier minder last van. Zij maken juist het verschil door ongemak niet te zien, als iets dat remt, maar als iets dat aanzet en vooruithelpt.

Hoe kan je als organisatie een dergelijke houding voor veel meer mensen mogelijk maken? Hoe kun je moedig, kritisch, origineel, non-conformistisch of juist verbindend gedrag dat nu nodig is stimuleren?

Wetenschap én impact op top-niveau + meting achteraf

Met deze duo-lezing krijgt jullie organisatie het beste van Nederland voorgeschoteld. Een 3-trapsraket, die echt impact heeft. Over duurzaam presteren en groeien naar een collectieve acceptatie van ongemak als ’trigger for growth’:

  1. Prof. Dr. Naomi Ellemers deelt de laatste inzichten uit onderzoek over succesvolle gedragsverandering.
  2. Impact-spreker ir. Coen Jutte laat jullie dit ervaren met een mix van enerverende interventies.
  3. Tot slot meet de Universiteit Utrecht na 4 weken de impact op het gedrag van deelnemers.

Kortom: kennis, inspiratie, actie én impact op topniveau!

Over Naomi Ellemers

Organisatie-psychologe Prof. Dr. Naomi Ellemers wil met haar onderzoeksteam van de Universiteit van Utrecht beter te begrijpen hoe je mensen kunt helpen hun gedrag te veranderen. Zij kreeg in 2010 de NWO-Spinozapremie: de hoogste onderscheiding in de Nederlandse wetenschap. NWO kent deze jaarlijks toe aan twee in Nederland werkzame onderzoekers die naar internationale maatstaven behoren tot de allerbeste wetenschappers wereldwijd.

Naomi Ellemers (paars) in de Commissie Van Rijn, die de misstanden binnen NPO heeft onderzocht (2024)

Over Coen Jutte

Als Delfts ingenieur begon Coen Jutte zijn carrière bij Alfabeeld, een eigenwijs organisatie-advies bureau uit Amsterdam. Na enige tijd verbonden te zijn geweest aan Aberkyn, een change leadership-firm van McKinsey heeft hij nu met zijn bedrijf de Nootenkraker als veranderkundige een bloeiende adviespraktijk. Als één van de meest impactvolle sprekers over gedragsverandering werkt hij samen met de Universiteit van Utrecht, die de impact van zijn lezingen onderzoekt.

Coen Jutte als spreker op een congres over gedragsverandering

Interesse in deze duo-presentatie die echt tot succesvolle gedragsverandering leidt?

Kies nu voor anderhalf uur of een dagdeel vol kennis, inspiratie, actie én impact. Voor je organisatie, je teams of jou als persoon.  Uiteraard maken Naomi en Coen en tijdens de voorbespreking een maatwerkpresentatie van: wat is het gedrag in jullie organisatie waar je meer van zou willen hebben?

Neem contact op via Coen Jutte

Geen reactie's

Geef een reactie