Muziek verbindt mensen

Iedereen wordt aangestoken om mee te doen

Coen Jutte heeft het talent om mensen met ogenschijnlijk speels gemak in beweging te krijgen. Een congresorganisator zei eens: ‘Bij Coen voelt “uit je comfortzone” comfortabel!’. Daarin schuilt ook de kracht van muziek: mensen op een leuke manier elkaar laten zien, dat ze meer kunnen dan ze denken. Vrienden of collega”s, van wie je het nooit had gedacht, verbazen zo ook zichzelf als enthousiaste zangers en zangeressen. En dat werkt aanstekelijk. Muziek verbindt mensen.

muziek verbindt mensen

''Vrijwel alle nationaliteiten hebben we wel een keer met een song op het podium gehad. Ik had dit echt niet verwacht, geweldig!''

DNB namens Europese Centrale Banken, 240 man, 12 nationaliteiten

verbinden met muziek
Het geheim van de Jij Band: muziek verbindt!

Deze vrolijke 2-mansformatie geeft iedereen de kans om een keer zanger of zangeres te zijn van een echte band. Erg leuk om te doen, en zeker ook leuk om naar te kijken. En de Jij Band muzikanten zorgen ervoor, dat de zangers goed uit de verf komen! Zo wordt iedereen aangestoken om mee te doen. De muziek verbindt. En omdat De Jij Band ook kan schakelen van achtergrond, naar meezingen en dansen tot DJ is deze band de ideale sfeermaker voor elk (bedrijfs)feest.

Zie ook de eigen website van de JIJ Band.

De Jij Band is flexibel: op de achtergrond, meezingen, dansen en DJ

U kunt met de Jij Band alle kanten op: als podiumact naast een DJ die elkaar afwisselen, als avondvullende band voor intiemere feesten of als side entertainment op hele grote feesten in een aparte, kleinere feestruimte. En de flexibiliteit van de Jij Band zorgt ervoor, dat ze uitermate geschikt zijn voor familiefeesten van 8 tot 88.

Écht een bijzonder leuke, interactieve feest-act met fenomenale impact. Je ziet hier goed, muziek verbindt mensen.

Samen met drummer/zanger Egbert de Ruiter levert een middag of avond Jij Band dus steevast een ongekende sfeer, waar iedereen boven zichzelf uitstijgt. Met een keuze uit 250 liedjes van ‘Land van Maas en Waal’ tot ‘Rolling in the Deep’ is er voor elke gast een ruime keuze! En als Coen het laatste uur even DJ is, dan wordt er gedanst als nooit tevoren.

De Jij Band past ook in de woonkamer: geef het kado!

Speciaal voor iemand die alles al heeft: De Jij Band. Lekker op de achtergrond in het begin, daarna zingen met elkaar en dan maakt de DJ het af. Het perfecte feest gewoon bij iemand thuis, waar nog lang over nagesproken wordt.

muziek verbindend

Referenties

“Wat een band. Je denkt eerst dat is te afgezaagd, maar jeeee die hebben onze kersbijeenkomst tot een knalfeest gemaakt!! De voorbereidingen waren al top: fluitende bandleden die met de opbouw lekker zelf de zaal naar hun eigen zin aan het inrichten waren voor maximum effect. Daarna hebben ze 5 (!!!) uur non-stop staan spelen, alsof hun leven ervan af hing. Iedereen ging uit zijn dak !! Improvisatie tot en met: een uurtje langer spelen was geen probleem, wat maakt dat we ook een top-afsluiting hadden!!”
Regine Goosen, BPD en Rabobank Vastgoed

“De Jij Band heeft ons echt overrompeld. De verwachting was, dat iedereen na het diner om 22.00 uur wel zou aftaaien, maar om 23.30 uur stond nog iedereen te zingen, te dansen (het was meer een vorm van hossen) en te crowdsurfen. Vrijwel alle nationaliteiten (ook de bescheiden Hongaren!) hebben we wel een keer met een song op het podium gehad. Ik had dit echt niet verwacht, geweldig!”
DNB namens Europese Centrale Banken, 240 man 12 nationaliteiten.

“We had a 3-day meeting with our staff and wanted some entertainment for an informal diner. But the U-band goes much further than that. They not only let us all sing together in a band, they also had us share a very pleasant and unique experience. I think that’s the clue for real team spirit. It’s makes people open up to each other and I’m sure it brought even our strategic sessions the day after to a higher level. Occasion: informal diner during a strategic, 3-day session with the entire management of North-Western Europe (the U-band)”
Wessel de Jong, CEO Coca Cola Benelux