De JIJ BAND voor een uniek feest

DE JIJ BAND IS DE IDEALE SFEERMAKER VOOR ELK FEEST

Iedereen wordt aangestoken om mee te doen
Deze vrolijke 2-mansformatie geeft iedereen de kans om een keer zanger of zangeres te zijn van een echte band. Erg leuk om te doen, en zeker ook leuk om naar te kijken. En de Jij Band muzikanten zorgen ervoor, dat de zangers goed uit de verf komen! Zo wordt iedereen aangestoken om mee te doen. En omdat De Jij Band ook kan schakelen van achtergrond, naar meezingen en dansen tot DJ is deze band de ideale sfeermaker voor elk feest.

Het geheim van de Jij Band
Initiatiefnemer van de band, cabaretier en muzikant Coen Jutte heeft het talent om mensen met ogenschijnlijk speels gemak in beweging te krijgen. Een congresorganisator zei eens: ‘Bij Coen voelt “uit je comfortzone” comfortabel!’. Daarin schuilt ook de kracht van de Jij Band: mensen op een leuke manier elkaar laten zien, dat ze meer kunnen dan ze denken. Vrienden of collega''s, van wie je het nooit had gedacht, verbazen zo ook zichzelf als enthousiaste zangers en zangeressen. En dat werkt aanstekelijk.

Lees verder >>

Sing-a-Long, als afsluiting van uw evenement

 

Een sing-a-long als afsluiting van een congres met de Jij Band 

Vooral als samenwerking, verbinding, leiderschap, leren, persoonlijke of organisatie-ontwikkeling de thema’s zijn kan samen zingen én groepjes mensen op het podium laten zingen voor een meezingende zaal bijzonder effectief zijn. Omdat het hierbij werkelijk gaat om een inspirerende ervaring.

Spanning en sensatie, zingen en lachen, ontspannen ook en verbindend.

In het begin durft niemand en dat is vaak mooi te koppelen aan het doel van de bijeenkomst. Want persoonlijke groei  of organisatie-ontwikkeling op het terrein van leiderschap of samenwerking kan alleen als we ons veilig voelen genoeg voelen om dingen uit te proberen, kwetsbaar te zijn of voorbeeld gedrag te tonen. En daarom hoeft het niet mooi te zijn en zullen we merken, dat iedereen met je mee wil zingen, zodra jij laat zien dat je bereid bent daar te staan. En wat voor effect je blijkbaar hebt op de groep. Want zodra er één schaap over de dam is volgen er meer. Succes verzekerd!

Lees verder >>

CONTACT

Contact Coen Jutte:

email: coenjutte@euronet.nl

tel.: +31 (0)6 20 07 25 07