Sing-a-Long, als afsluiting van uw evenement

 

Een sing-a-long als afsluiting van een congres met de Jij Band 

Vooral als samenwerking, verbinding, leiderschap, leren, persoonlijke of organisatie-ontwikkeling de thema’s zijn kan samen zingen én groepjes mensen op het podium laten zingen voor een meezingende zaal bijzonder effectief zijn. Omdat het hierbij werkelijk gaat om een inspirerende ervaring.

Spanning en sensatie, zingen en lachen, ontspannen ook en verbindend.

In het begin durft niemand en dat is vaak mooi te koppelen aan het doel van de bijeenkomst. Want persoonlijke groei  of organisatie-ontwikkeling op het terrein van leiderschap of samenwerking kan alleen als we ons veilig voelen genoeg voelen om dingen uit te proberen, kwetsbaar te zijn of voorbeeld gedrag te tonen. En daarom hoeft het niet mooi te zijn en zullen we merken, dat iedereen met je mee wil zingen, zodra jij laat zien dat je bereid bent daar te staan. En wat voor effect je blijkbaar hebt op de groep. Want zodra er één schaap over de dam is volgen er meer. Succes verzekerd!

Hoe doet de Jij Band dat?

Op het podium staat een tweemans-band opgesteld: een drummer en een pianist/zanger. Cabaretier en muzikant Coen Jutte leidt deze band en heeft voor alle aanwezigen een lijst met songs, die iedereen kent. Soepel legt Coen de koppeling met het doel van het congres of de bijeenkomst uit en spoort mensen subtiel aan om op het podium een couplet en 2 refreinen te zingen en vervolgens snel door te draaien. De teksten van de songs staan in een map op het podium en kunnen desgewenst via een powerpoint zichtbaar zijn voor het publiek. 

REFERENTIES

CONTACT

Contact Coen Jutte:

email: coenjutte@euronet.nl

tel.: +31 (0)6 20 07 25 07